Mad


ÆGTE MAD

Hos Burger King Danmark har vi skabt og lanceret en menu uden kunstige tilsætningsstoffer, som består af burgere uden kunstige farver, smagsstoffer og konserveringsmidler. Vi synes, at ægte mad helt enkelt smager bedre, og derfor bruger vi naturlige tilsætningsstoffer, der findes i mange grøntsager og frugter, som ikke er syntetisk produceret.


Flammegrillet siden 1954

Siden David Edgerton og Jim McLamore åbnede deres første restaurant i Miami i 1954, har Burger Kings varemærke været ægte, flammegrillede burgere. Og samtidig har det altid været med fokus på kødets saftighed og kvalitet. Dette er også grunden til, at vores burgere indeholder 100% oksekød og naturlige aromaer uden hverken tilsætnings-, farve- eller smagsstoffer, der fjerner fokus fra den gode smag.

I dag kan du nyde tre størrelser på kød i vores sortiment: Angus (150 g), Whopper (113 g) og Hamburger (48 g). Siden foråret 2019 har det også været muligt at bestille vores plantebaseret bøf.


GRØNTSAGER

Vi har altid været yderst selektive med de ingredienser, vi køber, og her er vores grøntsager ingen undtagelse. Vi prioriterer nemlig altid at købe lokalt producerede grøntsager, når de er tilgængelige. Og vi skærer løg og tomater i restauranten, så du altid får friske, saftige og sprøde grøntsager i din burger.

BRØD

Hvad ville en burger være uden godt brød? Vores Whopper-brød bages i Skandinavien med mel fra nærliggende møller. Og for at øge holdbarheden fryses brødet direkte i produktionen og transporteres derefter til vores restauranter, hvor det optøes og ristes, så hver gæst modtager et gyldenbrunt brød, der både omfavner og holder sammen på alle ingredienserne.

Råmateriale

Burger King har fjernet alt transfedt og palmeolie fra vores frituregryder. Derudover er vores kaffe UTZ-certificeret, vores fisk er MSC-certificeret, og vores Minimælk er nøglehulsmærket.


LOGISTIK

Levering af mad og produkter til vores restauranter er bygget på en sådan måde, at vi distribuerer varer så effektivt som muligt. Vi har et effektivt logistiksystem med en distributør, der leverer størstedelen af restaurantens varer. Varernes emballage er tilpasset, så de kan pakkes optimalt, og dermed minimerer vi transport.


LEVERANDØRER OG MADSIKKERHED

For at sikre den bæredygtige udvikling stiller vi høje krav til vores råvarer og er derfor i tæt kontakt med vores leverandører. For at sikre, at vores leverandører følger vores filosofi om ansvarligt køb, har vi strenge retninglinjer for vores leverandører, der kommunikerer vores krav og forventninger.

Burger King arbejder aktivt med fødevaresikkerhed gennem et stabilt kvalitetssikringsprogram, der strækker sig fra vores leverandører til restauranter med det formål at sikre kvalitet, indtil produkterne serveres for vores gæster.

Vi reducerer potentielle sikkerhedsrisici ved rutinemæssigt at udføre leverandørrevision, når vi godkender både nye leverandører og nye produkter.


HAVE IT YOUR WAY

Hos Burger King er der noget for alle, og du kan variere din mad og prøve noget nyt ved hvert besøg. Uanset om du er sulten efter vores saftige Whopper, en sprød kyllingeburger eller en burger med fisk, kan alle vores gæster være sikre på, at deres mad altid er frisklavet til hver bestilling. Hos os er det også let at træffe et grønnere valg ved f.eks. at bestille vores gode, plantebaserede burgere. Og til alle flexitarerne derude – I kan nu vælge mellem kød, kylling eller plantebaseret protein i vores premiumserie – Lovers.

For os betyder valgfrihed ikke kun, at du kan vælge mellem forskellige burgere og menuer, men også at du kan bestille mad, alt efter hvor sulten du er eller efter dine personlige præferencer. Når alt kommer til alt, lever vi efter sloganet 'have it your way'. Derfor tilbyder vi også mindre versioner af vores mest populære burgere, såsom Whopper Jr. – samt muligheden for at fjerne og tilføje ingredienser. Og selvom ”fast grill” er en af de smarteste måder at tilberede kød på, så tilbyder vi altid sundere og alternative måder. Alle vores restauranter har derfor ernæringsvejledninger, hvor gæsten kan se indholdet og ingredienserne for at få fuld kontrol over deres bestilling.