Planeten



EMBALLAGE

Hos Burger King arbejder vi aktivt for at reducere vores klimaaftryk, og at reducere brugen af engangsplastik er en stor del af dette miljøarbejde. Vi startede med at flytte låg og sugerør om bag disken, så gæster aktivt var nødt til at tage stilling til, om de ville bruge engangsplastik. I 2020 erstattede vi også engangsplastmaterialer med nedbrydelige og vedvarende materialer:

Isbægere - papir
Sugerør - papir
Bestik - træ

Vi fortsætter arbejdet med at reducere brugen af plastik og i 2021 vil vi blandt andet udskifte vores Fusion-kop, Fusion-ske og plastlåg til læskedrikke og kaffe til mere bæredygtige alternativer.

Det vil betyde en plastikreduktion på i alt 20,4 ton i 2021 i vores restauranter sammenlignet med 2019.



BÆREDYGTIGE RESTAURANTER

Hos Burger King arbejder vi løbende med leverandører og logistikpartnere for at sikre, at råvarernes bæredygtighed maksimeres og har kravspecifikationer for produktkæden og bæredygtighedsfordeling mellem produktion, lager, transport og restaurant. Vi samarbejder også med Daka Refood, der genbruger madaffald og stegeolie og omdanner det til energi og gødning.

Vi arbejder også på at forbedre genbrugsmulighederne i vores restauranter. I øjeblikket ruller vi blandt andet nye skraldestationer ud i spiseområderne, der giver vores gæster mulighed for at sortere deres affald, og vi indfører en ny affaldssortering i vores køkkener.