World Gourmet

WORLD GOURMET

Det er noget helt særligt at opleve en ny smag for første gang. Med ”World Gourmet” har vi hentet inspiration fra hele verden for at skabe de nye smagsoplevelser. Og for at skabe en helt ny oplevelse i vores restauranter.

Vores burgere i World Gourmet-serien låner opskrifter og især velsmagende ingredienser af højeste kvalitet fra forskellige verdenshjørner. Det kan være en lokal sauce, en ost, som du kun har set på sociale medier eller en ingrediens, du aldrig har hørt om.

150 gram saftigt, flammegrillet Angus kød er altid basen, og vores gourmetburgere er naturligvis fri for kunstig farve og konserveringsmidler. Dertil følger et luftigt bistrobrød, som absorberer kødets smag.

Med World Gourmet serverer vi ægte gourmetburgere, som man normalt kun finder hos mindre burgerrestauranter, men til en bedre pris, så alle kan spise med.

Kort sagt: femstjernede burgere i fastfood-restauranter.

ANGUS KØD

Vores udsøgte World Gourmet burgere med bøf på 150 gram lavet af 100% Angus kød. Et tykkere stykke kød, der både er saftigere og forbedrer smagoplevelsen. Selvfølgelig grillet over åben ild - som altid hos Burger King.

London Truffle

Vores nye, udsøgte burger med alt det gode! Cremet trøffelsovs, syltet rødløg, sprød bacon, ost, frisée og rucola-salat og bistrobrød.

Tokyo Black Garlic

En spændende smagskombination med 150 g Angus kød, mayo lavet på sort hvidløg, avocadostykker, teriyaki glaze, ristede løg og salatmix med frisée og ruccola, i luftigt bistrobrød. Serveres med valgfri drikkelse og tilbehør.