World Gourmet

WORLD GOURMET

Det er noget helt særligt at opleve en ny smag for første gang. Med ”World Gourmet” har vi hentet inspiration fra hele verden for at skabe de nye smagsoplevelser. Og for at skabe en helt ny oplevelse i vores restauranter.

Vores burgere i World Gourmet-serien låner opskrifter og især velsmagende ingredienser af højeste kvalitet fra forskellige verdenshjørner. Det kan være en lokal sauce, en ost, som du kun har set på sociale medier eller en ingrediens, du aldrig har hørt om.

150 gram saftigt, flammegrillet Angus kød er altid basen, og vores gourmetburgere er naturligvis fri for kunstig farve og konserveringsmidler. Dertil følger et luftigt bistrobrød, som absorberer kødets smag.

Sammen med burgeren kan du nyde en alkoholfri specialøl fra det danske bryggeri; Mikkeller. En Hoppy Wheat Ale, som er fyldig og frugtig, der ydermere forbedrer smagsoplevelsen.

Med World Gourmet serverer vi ægte gourmetburgere, som man normalt kun finder hos mindre burgerrestauranter, men til en bedre pris, så alle kan spise med.

Kort sagt: femstjernede burgere i fastfood-restauranter.

ANGUS KØD

Vores udsøgte World Gourmet burgere med bøf på 150 gram lavet af 100% Angus kød. Et tykkere stykke kød, der både er saftigere og forbedrer smagoplevelsen. Selvfølgelig grillet over åben ild - som altid hos Burger King.

AMERICAN WHISKEY

En spændende smagskombination af 150 g Angus kød, whisky sauce, syltet rødkål, bacon, ost, modne tomater og frisee & rucola-mix i bistrobrød.

Whiskey sauce: Den amerikanske whiskey type, bourbon, er lagret på tønde og har en tydelig rund karakter. Smagen passer perfekt ind grilltraditionen fra det sydlige USA og er et strålende supplement til den røgfyldte smag af saftigt Angus kød grillet over åben ild.
Whisky sauce indeholder 0,9% alkohol.

SWISS CHEESE

En luksuriøs burger inspireret af schweizisk ostehåndværk, lavet med 150g Angus kød, racletteost og -sauce, karamelliserede løg, salatmix med frisée og ruccola, i bistrobrød. Serveres med en valgfri drikkelse og tilbehør.

MIKKELLERS ALKOHOLFRIE ØL

Hvordan kan den perfekte burger blive endnu bedre? Ved at man drikker en iskold, alkoholfri øl (0,3%) fra Mikkeller til naturligvis. En Hoppy Wheat Ale, der har en fyldig og frugtig smag.