World Gourmet

WORLD GOURMET

Det er noget helt særligt at opleve en ny smag for første gang. Med ”World Gourmet” har vi hentet inspiration fra hele verden for at skabe de nye smagsoplevelser. Og for at skabe en helt ny oplevelse i vores restauranter.

Vores burgere i World Gourmet-serien låner opskrifter og især velsmagende ingredienser af højeste kvalitet fra forskellige verdenshjørner. Det kan være en lokal sauce, en ost, som du kun har set på sociale medier eller en ingrediens, du aldrig har hørt om.

150 gram saftigt, flammegrillet angus-kød er altid basen, og vores gourmetburgere er naturligvis fri for kunstig farve og konserveringsmidler. Dertil følger et luftigt bistrobrød, som absorberer kødets smag.

Sammen med burgeren kan du nyde en alkoholfri specialøl fra det danske bryggeri; Mikkeller. En Hoppy Wheat Ale, som er fyldig og frugtig, der ydermere forbedrer smagsoplevelsen.

Med World Gourmet serverer vi ægte gourmetburgere, som man normalt kun finder hos mindre burgerrestauranter, men til en bedre pris, så alle kan spise med.

Kort sagt: femstjernede burgere i fastfood-restauranter.

ANGUSKØD - Nyt!

I vores World Gourmet-burgere serverer vi 100% angus-oksekød på 150 gram. Det giver en tykkere og saftigere bøf og en forbedret smagsoplevelse. Og som altid hos Burger King, så er bøffen grillet over åben ild!

FRENCH CHEESE

Gourmet-burger med fransk florantal ost, karamelliserede, ristede løg, frisee- og rucolasalat med cremet og pebret sennepsmayonnaise og bistrobrød

Florantal ost
En fransk ost fra Auvergne, der smelter i munden, med en sød og delikat smag. Osten lagres i to måneder og fremstilles på pasteuriseret komælk.

ARGENTINIAN GRILL

En lækker smagskombination af chimichurri-sauce, bacon, ost, friskskåret løg, modne tomater og frisee- og rucolasalat i bistrobrød.

Chimichurri dressing
Chimichurri er en krydret sauce, der også bruges som marinade til grillet kød. Saucen er oprindeligt fra Argentina med masser af urter og hvidløg. For at tilpasse saucen til burgeren har vi tilført cremet mayonnaise.

MIKKELLERS ALKOHOLFRIE ØL

Hvordan kan den perfekte burger blive endnu bedre? Ved at man drikker en iskold, alkoholfri øl (0,3%) fra Mikkeller til naturligvis. En Hoppy Wheat Ale, der har en fyldig og frugtig smag.