Pressemeddelelser

BURGER KING ÅBNER NY RESTAURANT PÅ ELLEBJERGVEJ VALBY

31/08/2016 - 09:15

Borgere i Valby og omegn med hang til flammegrillede bøffer får nu endnu en mulighed for at sætte tænderne i den verdensberømte Whopper, når Burger King tænder op for grillen i endnu en restaurant i Valby.

Burger King skruer op for blusset i Valby og åbner endnu en Burger King i byen. Den populære Whopper og de andre flammegrillede bøffer er på menuen i restauranten allerede i morgen fra klokken 10.00.

Ifølge King Food, der står bag den nye restaurant, danner krydset mellem poppelstykket og Ellebjergvej i Valby de perfekte rammer for den nye Burger King restaurant.

"Borgerne i Valby har taget godt imod vores koncept, og det er derfor naturligt for os at følge op på successen i en vigtig by som Valby, hvor der er en god blanding af børnefamilier og unge, som vi tror, vil få glæde af, at der nu åbner en Burger King mere i byen. Og så er restauranten placeret i et af Københavns mest trafikkerede kryds, så pendlere med appetit på en veltilberedt burger nemt kan få en med på farten, "siger adm. direktør for King Food, Rune Sandvik.

Den 590 kvadratmeter nye restaurant bliver Skandinaviens største Burger King og vil være arbejdsplads for knap 60 engagerede medarbejdere. Den kommende restaurant får plads til ca. 163 siddende gæster og derudover et stort indendørs legeland til de små.

Restaurantchefen for den nye restaurant er Tony Milan, som har adskillige års erfaring fra quick service restaurationsbranchen og har været ansat i Burger King siden 2007. Han og folkene bag restauranten ser frem til at byde sultne lokale borgere og pendlere velkommen i restauranten på Ellebjergvej 142.

Fakta om Valbys nye Burger King
Restauranten åbner den 30. marts klokken 10.00 på Ellebjergvej 142 i Valby.
Åbningstider: Døgnåbnet

For yderligere information, kontakt venligst
Nanna Thorø Liebregt, MSLGROUP
Tlf.: 22 90 53 31
Mail: nanna.thoroliebregt@mslgroup.com