Pressemeddelelser

BURGER KING ÅBNER RESTAURANT I HILLERØD

31/08/2016 - 09:30

Smagen af grill kommer tidligt til Hillerød i år. Byens borgere og pendlere med forkærlighed for flammegrillede bøffer af 100 procent oksekød kan se frem til byens første Burger King, der tænder op for grillen på Sigrunsvej den 7. marts.

Burger King tyvstarter grillsæsonen i Hillerød i år, når den populære burgerkæde skruer op for blusset i byens første Burger King restaurant. Den populære Whopper og de andre flammegrillede bøffer er på menuen i restauranten allerede fra den 7. marts.

Ifølge King Food, der står bag den nye restaurant, danner Hillerød de perfekte rammer for den nye Burger King restaurant.

”I Hillerød er der en god blanding af børnefamilier og unge, som vi tror, vil få glæde af, at der nu åbner en Burger King. Og så er restauranten placeret tæt ved motorvejsrundkørslen i Hillerød, som betyder, at pendlere med appetit på en veltilberedt burger nemt kan få en med på farten, ” siger administrerende direktør for King Food, Rune Sandvik.

Den 450 kvadratmeter nye restaurant er den første Burger King i Nordsjælland nord for Lyngby og bliver arbejdsplads for ca. 50 engagerede medarbejdere. Den kommende restaurant får plads til ca. 100 siddende gæster og derudover et indendørs legeland til de små.

Restaurantchefen for den nye restaurant er Jacob Pontoppidan, som har adskillige års erfaring fra quick service restaurationsbranchen. Han og folkene bag restauranten ser frem til at byde sultne lokale borgere og pendlere velkommen i restauranten ved Bauhaus på Sigrunsvej 2.

Åbningstider: Alle ugens dage 10.00 – 23.00

For yderligere information, kontakt venligst

Nanna Liebregt, MSLGROUP
Tlf.: 22 90 53 31
Mail: nannathoro.liebregt@mslgroup.com