Pressemeddelelser

Sådan forholder vi os til coronavirus (covid-19) hos Burger King i Danmark

13/03/2020 - 20:30

Udbruddet og spredningen af coronavirus påvirker et stort antal mennesker i Danmark og i resten af verden. Burger King har som følge af coronavirus og sygdommen covid-19 gennemgået og ændret vores daglige rutiner og processer i Danmark for at tilpasse os til den aktuelle situation.

Vi følger løbende anbefalingerne fra sundhedsmyndighederne, og vores højeste prioritet er sikkerheden og sundheden for vores ansatte såvel som gæster. Derfor har alle Burger King-restauranter i Danmark gjort en stor indsats for at stramme retningslinjerne for rengøringsrutiner. Det betyder blandt andet, at vi øger frekvensen af rengøring og desinfektion af kontaktflader som dørhåndtag, toiletter, ved betalingsstationer og i Drive-Thru.

Hos Burger King overvåger vi konstant udviklingen og holdes os informeret om de seneste anbefalinger fra myndighederne. Det betyder også, at der kan komme yderligere ændringer i vores daglige drift, hvis situationen og anbefalingerne ændres.

Burger Kings restauranter er åbne i henhold til almindelige åbningstider, medmindre andet er angivet hos den enkelte restaurant.